Pariul cu mine însămi

vineri, 9 octombrie 2009
*
În seara asta aveam un chef nebun de plimbare aşa că am plecat aiurea şi-am ajuns pe unde nu mai fusesem de mult, pe Faleză. Citisem în ziar că s-a făcut pistă pentru biciclişti. Halal pistă! Două dungi portocalii care feliază o treime din trotuar... (Şi până să ajungi la ea pe unde mergi cu bicicleta?) Dungi care de altfel m-au atras atât de mult încât mi-am zis: ce-ar fi să merg toată Faleza pe-o linie din asta? Şi mi-am urmat ideea... într-o dungă. Nu-mi dau seama cam ce-au gândit cei care se plimbau la ora aia prin zonă, nici nu le-am auzit eventualele chicoteli din pricina căştilor din urechi. Ştiu doar că am înţeles cam cum ar sta treaba cu defilatul pe podium şi cât e de greu să pui mereu un pas înaintea altuia. Şi că drumul mi s-a părut mai lung ca niciodată.
Dificile mai sunt pariurile cu mine însămi. Nu voi şti niciodată dacă pierd sau câştig...
* poza e tot cea de ieri că n-am avut azi aparatul la mine. Am desenat dunga în Photoshop cum m-am priceput :)


6 comentarii:

  1. pariurile cu sine sunt, intr-adevar, cele mai dificile...e frumos pe Faleza

    RăspundețiȘtergere
  2. :) sa nu zica 'prostimea' ca nu se face nimic in Gl! Au trasat 2 dungi si au terminat treaba! Mesajul de amor de la mijlocul falezei cu TE IUBESC...MAREANA!!! l-a sters cineva?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-a şters nimeni că e romantic de mama focului! Unde mai vezi aşa ceva?! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai photoshop? Cum ai facut rost de el?

    RăspundețiȘtergere
  5. Păi lucrez cu el şi am împrumutat dvd-ul ca să-l pot folosi şi acasă. Se găseşte şi pe net dar nu mă pricep prea bine...

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe net costa o groaza de bani (cel putin pt venitul meu)

    RăspundețiȘtergere