Scânteieşti Experience

duminică, 28 iulie 2013
27 iulie. Concert. Hara. Holograf. Scânteieşti. Where the fuck is Scânteieşti!? Lume pestriţă. Bâlci învăluit în fumuri de grătar. Stânga - lan de porumb, dreapta - deal, mijloc - Stage experts pe terenul de fotbal. Rumegător de seminţe din metru în metru. Timişoreana rece la 3 lei. Relaxare raw, la firul ierbii. Aplauze, urale, voie bună. Sărbătoarea Pădurii Mogoş-Mâţele. Care-o fi aia.
Trei microbuze - transport gratuit. Din „Barieră”. Sprijinit de stâlpi şi borduri & rumenit la soare între 16,50 - 18,20. În aşteptarea fanilor. Un singur microbuz plecând agale către Scânteieşti cu doi unici zăpăciţi gălăţeni: io şi frate’miu. 

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Chiar a fost foarte fain. Şi-mi pare rău că am avut aşteptări mai mărunte şi nu am convins lumea să meargă

      Ștergere
  2. De fapt, cred că e terenul de lângă satul Fântânele, comuna e Scânteieşti, dar are oameni puţini, aşa că evenimentele se desfăşoară în sat:).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar terenul de lângă sat e în comună, iar comuna se numeşte Scânteieşti... nu?

      Ștergere
  3. așa deci...ai fost la un concert cu fumuri... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, multe! M-a urmărit mirosul de mici până acasă, la coşul de rufe :P

      Ștergere
  4. Deci nu-i adevarat... am vazut reclama la TV, si chiar comentam ca ce aiurea suna concert Holograf la Scanteiesti, langa padurea Mogos- Matele, cred ca mai degraba imi trecea un glont(e) prin cap, dar nicidecum ideea ca e vorba despre Scanteiesti-ul nostru drag, ala de Galati!
    Concluzia? Lumea se misca, si noi o data cu ea! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, lumea se mişcă şi chiar a fost un eveniment foarte bine organizat. Să sperăm că ăsta este doar începutul unei frumoase tradiţii şi că vei auzi an de an de sărbătoarea pădurii cu nume ciudat :)))

      Ștergere