Acasă cu Mob&Deco

vineri, 11 aprilie 2014
Mi-am dorit totdeauna un loc doar al meu. O casă mică şi lumioasă în care să-mi încapă universul tot şi din când în când o mână oameni în armonie cu el. De curând însă am decis că a venit vremea să îi caut sensul cuvântului „a locui”!  Iar acasă a căpătat un alt sens din ziua în care am hotărât să decorez totul de la zero. Pornind - cum altfel? - de la mobilier. Totul a început, desigur, cu zeci de ore de căutări şi documentări online. De la culori, materiale şi tedinţe până la ideile fixe pe care nu le-aş schimba pentru nimic în lume.
Din aproape în aproape, descoperind pagina www.mobdeco.ro am avut sentimentul că am ajuns, în sfârşit, la mine acasă! Pe lângă mobilierul întocmai cu dorinţele şi nevoile mele am descoperit o groază de idei excelente de decorare şi, mai ales, posibilitatea de a comanda şi a cere informaţii direct pe site. 
Răsfoind pagină după pagină am decis că livingul meu s-ar simţi fericit cu un colţar extensibil Perla. Elegant şi practic, ideal pentru spaţiul meu. Apoi, după alte câteva click-uri, am fost de-a dreptul fascinată de canapeaua Revolution, din piele ecologică, dotată cu un chit media incorporat (memory stick si iPhone music player, boxe) şi cu un elegant suport lateral pentru cărţi! Admirând modelul Palmer m-am declarat deja fericită că pot aduce orice culoare în livingul meu şi am căpătat încredere să mut canapeaua, măcar imaginar, în orice loc din încăpere.
După ce mi-am făcut o idee despre cum va arăta livingul în care îmi voi invita toţi prietenii am trecut la capitolul cel mai personal. Dormitorul. Patul meu. Tot pe www.mobdeco.ro am găsit soluţiile pentru oaza mea de relaxare. Uşor de înţeles că m-am îndrăgostit iremediabil de Rossville, pentru trăsăturile lui elegante, neconvenţionale. După părerea prietenei mele, Alden ar fi modelul care m-ar caracteriza cel mai bine, datorită design-ului avangardist şi a stilului multifuncţional. Însă ar mai fi de luat în considerare şi Umbria sau Messina, ambele moderne şi luxoase, care s-ar încadra de minune în dormitorul meu!
În două zile de răsfoit pagina Mob&Deco mi-am umplut coşul de cumpărături cu trei canapele şi patru paturi. Uşor de înţeles că va trebui să aleg doar câte un produs din fiecare categorie şi să mă decid, în final, asupra culorilor pe care să le aleg. Dar înainte de comanda finală voi ţine cont şi de sfaturile inspirate de pe site şi, desigur, de ofertele speciale.

 *material publicitar

2 comentarii: