(in)diferenţa

joi, 15 aprilie 2010
Cristina şi Ciprian, acum un an.
Nu mai ştiu dacă am făcut eu poza sau doar trepiedul meu, dar tare mult îmi place.

Fără nicio legătură cu personajele de mai sus ori cu imaginea, aseară m-am uitat la "Te pui cu blondele" ca să văd cum se descurcă dom' doctor Bacalbaşa cu cele 50 (parcă!). Nu comentez, că atunci când vine vorba de blonde mi se tulbură gândirea. Însă Baca a spus o chestie care chiar mi-a plăcut şi mi-a rămas în minte:

"Nu te da mai mare decât eşti.
Vei fi nevoit să plăteşti diferenţa. "




5 comentarii:

  1. Uite că pe-asta am pierdut-o. Ar fi fost amuzant să îl văd cum povesteşte :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Găseşti emisiunea pe net
    http://www.antena1.ro/video/te-pui-cu-blondele-16663.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Isteata cugetare. Al nostru Baca nu e doar amuzant, ci si inteligent. Desi, daca ma gandesc bine, nu cred ca se pot separa cele doua calitati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, mulţumesc de linkul catre emisiune. Am vazut-o şi eu acum. Foarte tare. Deştept omul, asta e... Nu mă uitam neapărat la toată emisiunea da' i-am recunoscut moaca de la TV...şi mi-am dat seama că seamănă cu cel din Galaţi (lucru confirmat pe parcursul emisiunii de el, de blonde şi de moderator).

    Şi eu aş fi rămas cu banii..de ce să ne întindem mai mult decât e patul?

    de la mine,
    numa bine

    RăspundețiȘtergere
  5. Apropo de blonde ,nu stiu daca ai ceva cu ele dar sa stii ca aproape toata viata (am 50 de ani)nu le-am inghitit pe blonde eu fiind satena ma vopseam numai cu negru .Dar viata a facut sa-mi apara ghioceii in par si iata-ma blonda naturala . Exact ce nu m-ia placut aia am avut_ .Destept si cu simtul umorului dom, doctor.

    RăspundețiȘtergere