în weekend - planuri de nuntă

joi, 3 aprilie 2014
Weekend-ul ăsta - de vineri dimineaţă până duminică seara - se petrece cel mai mare târg de nunţi din oraş, la Shopping City. Prilej cu care lansăm şi primul număr al unui ghid de profil care se va distribui gratuit în Galaţi şi Brăila. Toate astea sub numele "Nunta ta", eveniment pe care îl promovăm de ceva vreme. Noi, cei de la Addcity/ŞapteSeri/RadioZu. Aşadar, vă invit să aruncaţi o privire pe pagina event-ului şi să vă lăsaţi ispitiţi de concerte, defilări, promoţii, surprize... de certificatele noastre de căsătorie de o zi şi de numărul mare de expozanţi. 

5 comentarii:

  1. Casa de cea mai solida, si stabila piatra:) Nuntile sint frumoase, cred, n-am mai fost la una de pe putin 20 de ani, imi aduc aminte cum reactiona lumea cind se imbata, facea toti banii spectacolul..Chiar, se mai casatoreste lumea azi, sau prefera sa stea fara acte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Florin, nu ştiu cum e treaba cu nunţile pe meleagurile unde eşti tu. Dar aici se căsătoreşte lumea în draci, cu un ritual lung şi costisitor. Incluzând beţiile. Poate că ştiu ei ceva despre dragoste ce nu ştim noi. Îmi doresc şi eu măcar 20 de ani în care să nu văd/aud nimic de nunţi!

      Ștergere
  2. Pentru nunțile moderne trebuie tipărite simultan cu cle de nuntă și invitațiile la divorț. Musai trebuie îmbogățită lista cu motive de beție organizată plătită de comunitate. La urma, urmei când scapi teafăr din robie, nu meriți sărbătorit?! Pe bune, zău că că!
    :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Daaa, ideea ta e preţioasă, ar putea revoluţiona industria nunţilor! Şi cred c-ar face şi mai mulţi oameni fericiţi!

      Ștergere
  3. Hahaha, dap, trebe de la nunta deja planificat si dezvortzul:)))) De fapt toate sint legate de oameni, care cum, si in ce cred..Si toate sint frumoase, si la timpul lor..Depinde de valorile fiecaruia..
    Ma gindeam ca nunta e un fel de ritual social, ca sa fie consemnata, intr-un fel, o iubire exprimata..Ca e cu dar, ca sa-i ajute pe cei tineri, ca e fara, doar asa de pamplezir, nu stiu, o nunta arata un fel de determinare a celor 2 in fata lumii, si asta e dragut, pentru ca e asa..Ca se mai lasa cu betii, na, e firesc, doar lumea se imbata la bucuriile, sau tristetile celorlalti..E fabulos pina la urma ca cei doi au curaj sa porneasca in viata, alaturi, si asta e un curaj urias, pentru ca, dincolo de singuratate, mai vedem oameni, si ginduri, sentimente..Si suflete care pot spune ca pot fi impreuna..De-ter-mi-nant pentru noi toti, nu?

    RăspundețiȘtergere