Târziu de august

luni, 9 august 2010


Mănânc merele cu tot cu cotor. Şi-mi port genţile pe umărul drept. Ascult o oră, o zi sau o săptămână întreagă aceeaşi melodie până îi reţin şi cel mai tainic acord. Descos etichetele de la haine pentru că mă zgârie. Şi fundiţele de la chiloţi pentru că se fac urâte. Adorm în câteva secunde după ce pun capul pe pernă. Şi am veşnic câte-o vânătaie despre care nu ştiu de unde provine. Folosesc drept parolă un număr de telefon pe care l-am auzit cânva, aiurea. Nu l-am format vreodată. Şi încă am mereu în geantă ruleta despre care nimeni nu înţelege la ce-mi foloseşte. Nici eu... Ah, şi să nu uit: detest Windows 7! Nimeni n-a avut răbdare să descopere...

6 comentarii:

  1. Tu, in fiecare cuvant. Frumoasa de la funditele de la chiloti pana la ruleta din geanta de pe umarul drept... Mi-a placut augustul tau tarziu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt lucruri care te fac speciala :) Am remarcat in mod deosebit acel numar de telefon pe care il folosesti drept parola. Citesc si recitesc fraza fara sa stiu de ce. Imi da un sentiment ciudat de mister amestecat cu deja vu.
    Dar ce e ciudat la faza cu poseta? Femeile o poarta pe umarul stang?
    P.S.: Raspunsul e da. Imediat ce ne sincronizam "agendele", iesim la vanat rochite. Sa le vad si eu pe alea sclipicioase ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Liz... de brăţări nu am zis, se vede cu ochiul liber că le port ;) Mulţumesc

    Monica... din câte îmi dau eu seama, cel puţin după cum sunt cusute fermoarele genţilor, ele ar trebui purtate pe stânga. Eu sunt în concediu săptămân asta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. De asta mi se parea mie ca sunt concepute pe dos... :))
    Vorbim maine pe mess mai multe. Probabil dupa 12, ca dimineata nu sunt.

    RăspundețiȘtergere
  5. ...Minunate randuri..si eu vreau rochite fara zorzoane..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am aflat că există orice rochiţă visezi. Doar să ai răbdarea să o visezi destul, până o şi găseşti!

      Ștergere