Dorinţe la superofertă

vineri, 20 august 2010
Vă rog: nu mai propagaţi asemenea mesaje! Eu una încep să mă îndoiesc serios că expeditorii lor au discernământ...

A FUNCTIONAT !!!
Va salut pe toti si va anunt ca la mine A FUNCTIONAT ! Am avut o reusita nemaipomenita, la serviciu, exact la 4 zile!!! ...Si de atunci imi merge din ce in ce mai BINE!
Va multumesc, celor ce mi-au intors mesajul, ...si va urez numai bine!
Trimiteti-l mai departe!


Priveste poza si pune-ti o dorinta!

Am ales cateva persoane care au schimbat viata mea si carora cred ca le va placea acest mesaj. Te rog sa mi-l retrimiti (ai sa vezi de ce).. In cazul in care nu stii, Maica Tereza e cunoscuta ca sfanta micilor pasi, adica ea credea in a face mici lucruri bune in viata si cu multa dragoste.. Ea e reprezentata de catre trandafiri. Fie ca fiecare dintre voi care primeste acest mesaj sa fie binecuvantat.
Rugaciunea Maicii Tereza nu poate fi stearsa. Aminteste-ti sa-ti pui o dorinta inainte de a citi rugaciunea.. E tot ceea ce trebuie sa faci.. Nu sunt alte trucuri, trebuie doar sa o imparti cu altii si sa astepti sa vezi ce se intampla in a patra zi. Imi pare rau ca trebuie sa te fac sa-mi retrimiti mesajul, dar nu pot rupe acest lant. Rugaciunea este doar unul dintre darurile pe care le primim. Citeste rugaciunea.

Fie ca azi sa domneasca pacea ca sa ai incredere in Dumnezeu care
sta exact unde trebuie, ca sa nu uiti posibilitatile infinite ce se nasc din credinta, ca vei folosi darurile pe care le-ai primit, ca vei imparti dragostea care ti-a fost data, ca vei fi bucuros sa afli ca esti fiul lui Dumnezeu.
Lasa ca acesta prezenta sa-ti intre in oase si sa permita sufletului tau
libertatea de a canta, dansa, ruga si iubi. El exista aici pentru toti si pentru fiecare dintre noi in parte.

Acum trimite acest mesaj la toate persoanele pe care le cunosti in urmatoarele 15 minute, neuitand insa sa mi-l retrimiti, eu contand ca nr. 1, ai sa vezi de ce.

Multumesc.
Iti doresc "Numai bine"!


Acum reciteşte acest mesaj cu voce tare, în faţa oglinzii, în următoarele 15 minute. Nu uita să te asiguri că nu te aude nimeni, asta e regula nr. 1. Ştii de ce? Eşti penibil!

Îţi mulţumesc şi îţi doresc numai bine, fără ghilimele! E clar că o duci tare rău dacă visezi să-ţi îndeplineşti dorinţele prin e-mail. E mult mai probabil să ai parte de una dacă bagi două degete în priză ;)

4 comentarii:

 1. :)) Ai un simt al umorului...
  Lasand la o parte prostia ce respira prin toti porii textului, ma intreb ce-i iese autorului? Sa nu uitam totusi in ce lume traim. Nimeni nu face nimic daca nu-i "iese" ceva. Ce castiga imbecilii astia care irosesc timp concepand asa ceva?

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. păi câştigă o listă mare de adrese de mail, pe care ulterior vor trimite spam. Asta fiindcă nimeni nu se gândeşte să folosească BCC, ci se gândesc să dea direct send. Şi cum toţi cei care "pun botul" sunt disperaţi după îndeplinirea dorinţelor...vor trimite la toată lista, nu doar la cunoştinţe, deci lista de arese de mail e mare.

  asta ar fi una din variante.

  RăspundețiȘtergere