Vintage, folk, lectură şi de la capăt

marți, 17 mai 2011
Adică mai aud pe unul şi pe altul, încântaţi că sâmbătă cântă Voltaj. Şi strâmb din nas. Pentru că sâmbătă este ziua când vom da o raită pe la Târgul de Vintage de la Monarch, apoi, la 17,30 fix, ne vom prezenta în Grădina Publică - la ora de lectură în aer liber , după care vom traversa strada - în curtea Muzeului de Arte Vizuale - la Festivalul de Folk "Baladele Dunării". 
 

9 comentarii:

  1. Me Three !! E prima oara cand am ocazia sa-l vad pe Nicu Alifantis live... N-am inteles cum vine treaba cu lectura in Gradina Publica . E ceva in genul Lecturilor Publice ale lui Charles Dicknes ( e prima comparatie care imi vine-n minte ) ? .

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că şi pentru noi este prima dată când îl vom vedea pe Alifantis în carne şi oase. Trebuia să vină acum vreo 2-3 ani la festival, dar nu a mai ajuns din cauza unor probleme de sănătate.
    Cât despre reuniunea din Grădina Publică... nu ştiu exact să ţi-o decriu pentru că e prima iniţiativă de genul ăsta din oraş (din câte ştiu eu!). Fiecare are propriul motiv sau idee pentru care va participa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ideea este sa demonstram ca tineretul inca citeste.Personal sunt pasionata de lectura si am vrut sa invit cat mai multi la o lectura in aer liber.
    Sunt si eu adolescenta si vad in randul prietenilor cat de mult a inlocuit internetul cartile,dar stiu de asemenea ca multi inca apreciaza o carte buna.
    In caz ca vor veni cati au spus ca o sa o faca(pe facebook,unde am lansat prima oara aceasta idee,au dat attending 400,dar sunt constienta ca nu vor aparea atatia),nu ne vom cunoaste toti intre noi si nici nu incurajez ca aceasta actiune sa devina un alt mod de socializare,tot ce conteaza e sa citim.In gradina publica se plimba foarte multe persoane in weekend,va fi interesant sa vezi multi cititori in randul oamenilor obisnuiti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihaela, îţi înţeleg perfect cauza, dar nu pot răspunde în numele tău. Deci mă bucur nespus că ai trecut pe aici. Eu una am un motic al meu pentru care voi veni mâine în Grădina Publică. Timpul meu de citit nu reprezintă nici a mia parte din cât mi-aş dori să fie şi poate că este şi vina mea. Dar aşa un prilej să întâlnesc oameni care mi-ar putea fi dragi fie şi numai prin declaraţia lor de dragoste pentru carte nu am cum s-o ratez.

    RăspundețiȘtergere
  5. wow..câte chestii de care nu știam....

    dar au trecut toate...Am scris și eu o listă de activități de weeeknd dar despre 2 din cele menționate de tine nu știam.

    offtopic:
    *ai putea să scoți bordura imaginii de la header pentru ca efectul pozei rupte să aibă impact mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Radu, recunosc că m-am jucat cu Photoshopul numai pe jumătate şi am lăsat headerul cam în aer. Dar ca să elimin bordura - care face parte din template - trebuie să mă joc puţin cu html-ul. Iar ultima dată când am avut o asemenea tentativă era să-mi şterg blogul cu totul :D Promit să mai învăţ!

    RăspundețiȘtergere
  7. da, știu că bordura e din template, tocmai de aceea sugeram scoaterea sa.

    trebuie să cauți în codul HTML partea corespunzătoare pentru HEADER și să ștergi proprietățile bordurii.

    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere