I'M PRO SHOW cu Social Act Theatre şi Dragoş Muscalu

marți, 9 decembrie 2014
Social Act Theatre, singura trupă de teatru independent din Galaţi, aduce un nou show de improvizaţie pe scena teatrală locală. Deşi promovat sub acelaşi nume ca în trecut, I'M PRO SHOW-ul iernii 2014 va fi unul mai proaspăt, mai dinamic şi mai interactiv faţă de ce ne-am obişnuit.

Despre ce este vorba?
Timp de o oră şi jumătate cei patru actori (Radu Andrei Horghidan, Toma Florin, Oana Mogoş şi Răzvan Clopoţel), prezentatorul (Dragoş Muscalu) şi un pianist (Maestrul Dudu) vor ţine piept unor probe de atenţie şi de agilitate muzicală, toate petrecându-se în ton cu "acordurile” publicului şi doar pentru deliciul acestuia.

Ce se întâmplă, de fapt?
Realitatea este una singură: se împarte spectacolul de improvizaţie în mai multe momente, se stabilesc regulile fiecărei probe împreună cu publicul, se strigă "act”, se improvizează şi, cel mai important, se râde copios. În cazul în care rundele devin prea uşoare pentru cei patru actori se schimbă rânduială jocului până când pe chipul acestora se va putea citi cu uşurinţă "suferinţa” tragico-comică. Nu vor lipsi voluntarii din public, dar nici surprizele pe care le vom face cunoscute la momentul potrivit.

Cine este invitatul special?
Dragoş Muscalu, invitat de onoare al trupei Social Act Theatre, este una dintre figurile moderne ale improvizaţie. şi-a început ascensiunea în teatru încă din anul 2000, iar în prezent îşi "exersează” talentul de improvizator în trupele “Just Push Play” şi “Freeze!”. Mai multe detalii despre actorul, improvizatorul, MC-ul şi trainerul Dragoş Muscalu puteţi citi pe pagina lui - dragosmuscalu.ro - însă veţi avea şansa să îl cunoaşteţi pe viu, în postura de prezentator la I'M PRO SHOW.

Cum, când şi unde?
Săptămâna aceasta, joi, pe 11 decembrie, începând cu oră 19.00, pe scena Teatrului Dramatic "Fani Tardini” din Galaţi. Adresa: Str. Domnească Nr. 59. Telefon 0236 412 745. Preţul biletului: 25 lei - poate fi achiziţionat de la casieria Teatrului Dramatic “Fani Tardini”. Program casierie: zilnic, între orele 09.30-11.30, 17.00-20.00.

Numărul locurilor este limitat şi chiar dacă afirmaţia pare o şmecherie de marketing, e pe bune!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu