Vreau să rămân în şosete

luni, 28 martie 2011
Am fost vineri la concertul Taxi dintr-un club căruia n-am să-i fac reclamă acum. Despre trupă, despre atmosferă şi despre cum au cântat este de prisos să le mai povestesc celor care i-au văzut concertând măcar pe youtube. Ceilalţi n-au decât să descopere.
Până să înceapă cântarea am evaluat din priviri mulţimea care se perinda prin clubul cu pricina. O turmă de adolescenţi pasionaţi până în măduva oaselor de muzică, alcool şi tutun. De prima nu sunt totuşi sigură. Chiar în faţa mea o puştoaică a stat tot concertul cu aifonul în mână, butonând semeseuri, postând pe feisbuc şi cetuind cu individa de lângă ea. Cred că aştepta, totuşi, un alt soi de taxi.
Despre Dan Teodorescu - cel care a spus acum ceva timp "Mulţumesc contemporanilor mei în comparaţie cu care nu mai par tâmpit" - doar cuvinte de laudă. Sincer, nostim, profund, imprevizibil, şarmant, comic, artist. A cântat de la cele mai vechi până la cele mai noi piese oferind drept bonus coverul unei arhicunoscute piese lascive. În varianta Taxi!

6 comentarii:

  1. wow, ce fain..şi eu am avut intenţia să merg şi m-a atras titlul afişului (adică numele trupei) dar când am văzut numele clubului mi-a trecut pofta....nu am fost niciodată, nu îi critic, dar nici nu mă atrage...deloc :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Radule, dacă ăsta e clubul care aduce cele mai faine trupe o să înghiţim în sec şi-o să ne ducem. Varianta cea mai bună, de compromis, este să intri atunci când începe cântarea şi să pleci exact când se termină.

    RăspundețiȘtergere
  3. poate..mă mai gândesc...eu sunt fan concertelor în aer liber..... :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiam ca de la tine voi afla exact cum a fost.

    Da. Visez la un interviu cu Dan. :)

    Foarte fain ai scris.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa deci... am ajuns si eu la tine pe pagina, Ana draga. Scuze de intarziere, se mai intampla. Si... salutari Angelei. Mi-e draga, ne stim de-o viata... Te salut, suflete, mi-a placut scrisul tau. E proaspat si ma tine treaza. Asta-i foarte important, pentru ca, la varsta mea, adorm usor :). Si mie-mi place trupa Taxi, baietii au stiut intotdeauna incotro s-o ia. Te salut, mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabi, eşti una dintre marile surprize. Dintre cele care apar ori de cât ori sunt în cumpănă... dacă să mai scriu sau nu. Îţi mulţumesc pentru încurajare, pentru împrospătare, pentru că ai ajuns. O îmbrăţişare pentru tine, de acasă ;)

    RăspundețiȘtergere