Mâzgăleli

luni, 24 mai 2010

E o vreme în care m-aş încumeta să pornesc către orice creştet de munte, dar să mă ridic câteva clipe în vârful picioarelor ca să ajung până la vise nu reuşesc. Sunt zilele astea în care pornesc câte-un război cu fiecare gest, idee sau om, capitulând pe nerăsuflate înainte de a începe un altul. Sunt gânduri răzvrătite despre cum ar fi fost dacă n-aş fi fost... ce-aş fi putut dacă aş fi putut... care ar fi dacă aş fi... cine ar fi îndrăznit dacă aş fi îndrăznit... cum s-ar fi nimerit dacă s-ar fi nimerit...

Nu-mi place de mine. Mă îngrozesc în fiecare clipă de duşmănia cu care otrăvesc totul în jur doar ca să se asorteze cu norul din mine. Îmi aud replicile tăioase şi mă întreb cu vocea cea mai apăsată a conştiinţei putrede: cum am să repar vreodată ravagiul pe care îl fac acum?

De parcă lumea ar aştepta vreodată ca eu să reacţionez...


Mi-a plăcut tare mult de Alina la Baladele Dunării


5 comentarii:

  1. i-auzi..şi tu ai fost...tocmai îmi trimisese comm andreea că a fost şi ea...ce coincidenţă..şi eu habar nu aveam. Da a cântat foarte fain... a luat vreun premiu? că din păcate nu am ajuns duminică la gală ... şi duetula fost fain :)

    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Existi cum bine spui,si de-ti pasa mai mult decat altora,este povara ta,dar asta reflecta o frumusete interioara.Constiinta ta nu e putreda de vreme ce ai constienta ei,insemnand deci ca functioneaza,bunul tau simt impiedicandute sa vezi ce e bun in tine.Ai inteligenta si bun simt totodata,combinatie pe care nu o prea intalnesti la multi,asa ca nu te mai chinui atat de mult,pacatul originar exista in toti nu special in tine.
    Mi-a placut si mie Alina,a cantat fain.Mi-aduce aminte de Tatiana Stepa,ca voce.

    RăspundețiȘtergere
  3. Radule, asta nu e chiar coincidenţă. E o bucurie... că ascultăm acelaşi gen de muzică :) Alina a luat premiul I la categoria solişti. Păcat că n-ai fost.

    RăspundețiȘtergere
  4. ... că ai dreptate. Doar că - aşa cum spune cântecul - îmi este teamă...

    RăspundețiȘtergere
  5. ...daca ai sti cata frica exista in fiecare din noi,doar ca nu vrem sa stie nimeni ! daca ar sti lumea ce se ascunde in spatele fiecaruia.
    De te-a intristat cantelul Alinei asculta ceva ce nu e trist.

    http://www.youtube.com/watch?v=tyrpevdwj3I

    RăspundețiȘtergere