P......ă

duminică, 22 noiembrie 2009

Habar n-am cine, ce, când, cum, unde şi de ce! Aud oamenii peste tot vorbind despre preşedinte, despre referendum, despre cum să-l alegem sau nu pe Băsescu. După câte ştiu eu p……a nu se rezumă doar la a-l (re)alege sau nu pe actualul preşedinte sau la a număra mai mulţi sau mai puţini parlamentari. Trebuie să-mi aduc mie însămi câteva argumente care să justifice votul încadrat într-un anumit pătrăţel. În campania asta am lipsit din faţa televizorului şi de la discuţiile p……e de la ţigară aşa că nu am nici cea mai mare vagă idee de ce vreunul dintre pretendenţi ar trebui să fie alesul votului meu ori ce înseamnă da-urile sau nu-urile la referendum. M-aş fi putut informa din multe surse, ştiu, dar nici măcar nu-mi pasă! Am avut zece ştampile pe buletinul meu anterior şi chiar nu au folosit la nimic altceva decât să adune jeg.

Dacă e să mă iau după discuţiile noastre feminine din birou ar fi trebuit să-l fi ştampilat pe tipul cu păr lung, ecologistul roacăr, care poartă tricou cu Pink Floyd, că e cel mai trendy-flendy. Nici măcar nu ştiu cum îl cheamă, dar aş fi putut afla în cabina de vot. Moaca lui Antonescu n-o suport, mi se face frig când îl văd… şi aşa mai departe. Cam aşa aş alege un preşedinte dacă ar fi să-l selectez după criterii de simpatie şi nu p……e, dacă ar fi să-l afişez pe un perete la mine în cameră, nu ca să ne conducă ţara.

De zece şase ani (altceva era cu zece) de când am drept de vot am tot experimentat câte ceva, am tot sperat într-o schimbare şi am încercat să înţeleg p……a, că poate poate ne-o fi mai bine. Dar nu… De data asta am votat cu nimeni şi nimic şi am dezlipit eticheta de pe spatele buletinului de cum am părăsit secţia de votare.

Nu mai vreau jeguri!


7 comentarii:

  1. şi pe mine mă doare în cot de p......ă.

    Nu m-a interesat niciodată şi de aceea nu m-am băgat în vreun partid.

    Întrebarea mea ar fi, dacă îmi dai voie, fiindcă poate fi considerată impertinentă: De ce ai mai fost la vot? În sensul că, după cum văd eu problema: ai pierdut timpul, bulina n-o mai ai... şi dacă nici nu ai votat nimic....care a fost rostul deplasării? leneşul din mine nu reuşeşte să înţeleagă de ce te-ai ostenit?


    scuze dacă ofensez cumva :(
    de la mine,
    numa' bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost ca să nu voteze altcineva în locul meu. Orice vot neexprimat este o invitaţie la fraudă. Nu a fost mare osteneală, era în drum spre serviciu. Mi-am revăzut şi câţiva vecini cu ocazia asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. De zece ani ai tu drept de vot????...Esti mai mare ca mine?????....:):):)...

    RăspundețiȘtergere
  4. ,,Am fost ca să nu voteze altcineva în locul meu.''
    ...atat mai putem face , din pacate.

    - Remus Cernea - personajul cu plete.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceau ;)
    Pentru ca vrem o iarna plina de zambete, ne-am gandit sa lansam campania "Un zambet pentru tine" la nivel national. Planul e sa impartim zambete prin oras si vrem sa fim cat mai multi, pentru cat mai multe clipe de bucurie!

    Mai multe detalii despre campanie gasesti aici: http://zambesc.lumebuna.ro/2009/11/campania-nationala-un-zambet-pentru-tine/. Tot aici sunt si niste bannere pe care le-ai putea adauga pe blog-ul tau pentru a le spune si prietenilor tai despre aceasta initiativa. Te asteptam pe 5 decembrie, la ora 14, sa imparti voie buna alaturi de noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mi-am făcut pătrăţelul meu propriu, am scris numele meu acolo şi m-am votat. Am şi filmat, ca să am dovada.

    Pur şi simplu sunt la faza la care cred că, indiferent cine ar ieşi, nu va avea niciun fel de influenţă asupra vieţilor noastre viitoare. Mi-e total egal, paralel şi perpendicular.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cell, mă gândeam şi eu să fac o inimioară şi să scriu LOVE, dar nu aveam pixul roşu la mine :P
    De acord cu tine

    RăspundețiȘtergere